Terug naar overzicht

Open Bebouwing te ESSEN - Berkenlaan 2

€ 250 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 161m²

Oppervlakte grond: 2027m²

Bouwjaar: 1990

Verwarming: propaangas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 733,00

EPC Unieke Code: In aanvraag

EPC Waarde (kWh⁄m²):

375

Omschrijving

Schitterende instapklare woning op een perceel van respectievelijk 2027 m midden in het groen. De woning werd in 2007 volledig gerenoveerd en is voorzien van 3 slaapkamers. De woning is voorzien van degelijke en duurzame materialen. Gunstige EPC waarde van 375 kwh/m². Keuringsattest elektriciteit voorhanden. Klein beschrijf mogelijk !
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Gebied voor verblijfsrecreatie

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Schitterende instapklare woning op een perceel van respectievelijk 2027 m midden in het groen. De woning werd in 2007 volledig gerenoveerd.

De woning is gelegen in de weekend zone van Essen-Horendonk en is gebouwd in 1990.
We bereiken de woning met omheinde tuin midden in het groen. De woning is voorzien van een zeer ruime woonkamer op parketvloer met veel natuurlijk lichtinval.
Zo is er ook in de woonkamer een sfeervolle inbouw haard aanwezig met ventilatie alsook een praktische op maat gemaakte kast.
Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken, afgewerkt met een natuur stenen vloer. De keuken is volledig ingericht en voorzien van kwaliteitsvolle toestellen als een gasvuur met 6 pitten en oven, amerikaanse ijskast, vaatwasser etc. ook is de keuken afgewerkt met een natuur stenen werkblad. Een apart toilet aanwezig met inbouwkast en een handen wasser.
Verder bevindt zich ook op het gelijkvloers een volledig ingerichte badkamer. Ook deze ruimte is afgewerkt op een natuur stenen vloer en is voorzien van een jacuzzi met kleuren therapie, inloop douche, en meubel.
Een zeer ruime kelderverdieping op tegelvloer. De kelder is opgedeeld in 2 verschillende ruimtes. De eerste ruimte doet dienst als opslag/berging en is voorzien van een extra koel/vrieskast. In deel 2 bevindt zich een technische ruimte met onder andere een waterontharder en een warmtepomp boiler ( bouwjaar 2012 ).

Op de verdieping bereiken we 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien op parketvloer en voorzien van een praktische inbouwkast.

Diverse:
De woning onderging een grondige renovatie in 2007, tijdens de renovatie werden onder andere de elektriciteit van de woning volledig vernieuwd alsook werd de woning extra geïsoleerd.
Sfeervolle zuid gerichte tuin met terras. Ook heeft de tuin een stuk een bosrijk karakter.

Technisch:
De woning is opgetrokken in steen en deels afgewerkt met hout.
Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.
Gunstige EPC waarde van 375 kwh/m².
Keuringsattest elektriciteit voorhanden.
Klein beschrijf mogelijk !

  
Maandelijke betaling: €