Terug naar overzicht

bureel te ESSEN - Nieuwstraat 6

€ 525 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 0

Badkamers: 0

Bewoonbare opp.: Onbekend

Oppervlakte grond: 354m²

Bouwjaar: 1999

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 2 229,00

EPC Unieke Code: 0002003891

EPC Waarde (kWh⁄m²):

154

Omschrijving

Investering gebouw in het hartje van Essen-Centrum bestaande uit een ruime handels gelijkvloers en 2 reeds verhuurder appartementen met langdurig contract.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

optie te koop
Investering gebouw in het hartje van Essen-Centrum bestaande uit een ruime handels gelijkvloers en 2 reeds verhuurder appartementen met langdurig contract.

Op het gelijkvloers bevindt zich de voormalige tandartspraktijk en heeft een oppervlakte van respectievelijk 212 m².
De voormalige tandartsen praktijk van Essen is gelegen in het centrum van Essen en heeft voldoende parkeermogelijkheden voor de deur of op het naastliggende plein.
Het pand kan dienst doen als praktijk of kan eenvoudig omgevormd worden naar woongelegenheid. Momenteel is er een inkom aanwezig met gasten toilet met handen wasser.
Een ruime ontvangst balie/receptie met 2 wachtruimtes. Een ruime bureau ruimte met separate kleedkamer voorzien van een douche en sanitair.
3 ruime behandel kamers van respectievelijk 17 m². Allen zijn voorzien van grote raampartijen. Via één van de ruimtes bereiken we de grote achterliggende tuin met terras.
Verder is er nog een Technische ruimte aanwezig, een donkere ruimte waar voorheen x-rays genomen werden. Deze ruimte kan dienst doen als berging.
Een tweede bergplaats aanwezig. Een tweede toilet alsook een ingerichte keuken met kleedkamer.

Op de eerste verdieping bevindt zich een reeds verhuurd appartement met een oppervlakte van circa 140 m². Het appartement is voorzien van een inkom met apart toilet, een ruime woonkamer op laminaatvloer, de woonkamer is voorzien van grote raampartijen vooraan. Een ruime ingerichte keuken voorzien van toestellen en veel kastruimte. Ook is er een ontbijt ruimte aanwezig. Een praktische bergplaats met aansluiting wasmachine en droger. Verder zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig alsook een ingerichte badkamer met ligbad en badkamer meubel. Tot slot is er een ruim terras achteraan op hard hout.

Op de tweede verdieping bevindt zich een reeds verhuurd appartement met een oppervlakte van circa 100 m². Het appartement is voorzien van een inkom met apart toilet en vestiaire, een ruime woonkamer voorzien van een grote schuifpui richting terras. De woonkamer is voorzien op laminaat en voorzien van airco. Een ruime ingerichte keuken met toestellen en veel kastruimte. 1 zéér ruime slaapkamer. Een ingerichte badkamer aanwezig voorzien van een was hoek, douche en meubel. Een terras aanwezig op hard hout. In de inkomhal van het appartement is er een toegang tot de zolderverdieping.

Beide appartementen hebben het gemeenschappelijk gebruik van de bergplaats o het gelijkvloers voor het plaatsen van fietsen.

Technisch:
- Verwarming door middel van aardgas
- Beide appartementen verhuurd met een langdurig huurcontract voor 9 jaar
- Appartementen zijn goed onderhouden en hebben een goed rendement !
  
Maandelijke betaling: €