Terug naar overzicht

Open Bebouwing te ESSEN - Oude Baan 109

€ 285 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 192m²

Oppervlakte grond: 945m²

Bouwjaar: 1975

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 1 346,00

EPC Unieke Code: 0002018449

EPC Waarde (kWh⁄m²):

668

Omschrijving

Klassieke, zeer degelijk gebouwde woning te Essen-Centrum met uitzicht op landschap. Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van respectievelijk 945 m² grond. De woning is gebouw in 1975 en opgetrokken met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Ook is deze woning gebouwd met oog op praktisch wooncomfort en sfeervolle woonruimtes. 4 slaapkamers
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming:

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

optie te koop
In de gemeente Essen op fietsafstand van de Nederlandse grens en van het openbaar vervoer (spoorweg Roosendaal (Nl) - Antwerpen) is deze Standingvolle woning gelegen met uitzonderlijk uitzicht op landerijen. De gemeente Essen is een landelijke gemeente met veel groen en een rijk gevuld historisch patrimonium, zoals het karrenmuseum, de bakkersmolen, de Oude Pastorij, de Quarantainestallen, enzovoort.

Klassieke, zeer degelijk gebouwde woning te Essen-Centrum. Deze vrijstaande woning is gelegen op een perceel van respectievelijk 945 m² grond.

De woning is gebouw in 1975 en opgetrokken met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Ook is deze woning gebouwd met oog op praktisch wooncomfort en sfeervolle woonruimtes.

Via de inkomhal met apart toilet bereikt u de kelder en naastliggend een zeer ruime woonkamer met gezellige open haard en veel lichtinval. Aansluitend bevindt zich een aangename keuken met prachtig zicht op de achterliggende tuin en weilanden. Hierachter vindt u nog een praktische berging met aansluiting wasmachine.

Op de eerste verdieping van de woning bevindt zich een nachthal met 4 slaapkamers en badkamer met ligbad, badkamer meubel en toilet. Tevens vindt u hier een vlizotrap richting een praktische zolderruimte.

Achter en naast de woning bevindt zich een prachtig aangelegde tuin en een zeer ruime garage alsook een grote kippenren.

Diverse:
- Uitbreiden tot meer slaapkamers mogelijk
- Alle ramen zijn voorzien van rolluiken
- Praktische oprit aan de woning voor het plaatsen van meerdere wagens
- Tuin is volledig omheind
- Verwarming op mazout

  
Maandelijke betaling: €