Terug naar overzicht

Opbrengsteigendom te ESSEN - kapelstraat 30

€ 498 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 126m²

Oppervlakte grond: 1015m²

Bouwjaar: 1952

Verwarming: dag/nachtstroom

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 1 589,00

EPC Unieke Code: 0002051319-2

EPC Waarde (kWh⁄m²):

327

Omschrijving

De ideale investering vindt u hier! Het gaat om een zéér centraal gelegen woon appartement met 2 handelspanden en zeer ruime loods in het centrum van Essen. Het appartement is 126m² groot en door de jaren heen prachtig gerenoveerd. De 2 handelspanden zijn momenteel verhuurd.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: neen

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Zéér centraal gelegen woon appartement met 2 handelspanden en zeer ruime loods in het centrum van Essen. Het eigendom biedt een goed verzorgd algemeen uitzicht, zowel wat binnen - als buiten afwerking betreft.

De voor bouw (148m² grondoppervlakte) is bestaande uit: links een winkelruimte met inkom sas en uitstalraam , kitchenette met een aanpalende toilet.(verhuurd)
De begane grond rechts bestaat uit een kantoorruimte met inkom deur en uitstalraam, een bergplaats met aanpalend toilet, een wasplaats en een droge berg kelder (verhuurd).

De verdieping (126m²) is bereikbaar langs een buitentrap en bevat een appartement ( volledig gerenoveerd) met een L-vormige woonkamer, volledig ingerichte keuken met ontbijt hoek, aanpalend apart toilet, nacht hal, volledig ingerichte badkamer, dressing en 2 slaapkamers.

De achterbouw ( 192m²) is bestaande uit: een grote magazijnruimte met 2 handbediende sectionaal poorten en 2 stockage plaatsen voor klein materiaal. Een stockage ruimte is omgebouwd naar een sauna met ontspanningsruimte. De achterbouw is niet voorzien van een verdieping.

Achteraan bevindt zich een zeer grote verzorgde tuin van ca. 500 m² alsook een grote binnenkoer.

  
Maandelijke betaling: €