Terug naar overzicht

Rijwoning met tuin. te ESSEN - Kammenstraat 115 A

€ 225 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 0

Badkamers: 0

Bewoonbare opp.: Onbekend

Oppervlakte grond: 304m²

Bouwjaar: 1963

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 748,00

EPC Unieke Code: 0002006472

EPC Waarde (kWh⁄m²):

253

Omschrijving

Praktisch ingerichte gezinswoning in het centrum van Essen met een afgesloten zuidwest gerichte tuin achteraan. De woning is gelegen aan de Kammenstraat, op 5 minuten van winkels, scholen en openbaar vervoer.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Praktisch ingerichte gezinswoning in het centrum van Essen met een afgesloten zuidwest gerichte tuin achteraan. De woning is gelegen aan de Kammenstraat, op 5 minuten van winkels, scholen en openbaar vervoer.

We bereiken de woning door middel van een inkomhal met trap richting verdieping. Links bevindt zich de zeer ruime woonkamer op laminaatvloer. De woonkamer is afgewerkt met een sfeervolle open haard.
We betreden de open, ingerichte keuken. De keuken is uitgerust met een gasfornuis met 6 pitten, vaatwasser, oven, ijskast, etc. Naast de keuken bevindt zich een praktische bergplaats voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger en een apart toilet. Ook de ingerichte badkamer bevindt zich op het gelijkvloers. Deze ruimte is voorzien van een ligbad met douche scherm en dubbel badkamer meubel.

Op de verdieping van de woning zijn 3 slaapkamers aanwezig. Achteraan de woning is er een zeer ruime garage/magazijn aanwezig van respectievelijk 15 x 6 meter. De ruimte is voorzien van een zeer ruime zolderverdieping met diverse mogelijkheden alsook een kelder/smeerput. De ruimte geeft toegang tot zeker 4 ! wagens. Tot slot is er achterde garage een afgesloten zuidwest georiënteerde tuin met terras.
Tussen de achterkant van de woning en de ingang van de garage loopt een servitude , waardoor de naastgelegen huizen ook naar hun garage kunnen.
Deze moet ten allen tijde doorgang bieden aan de buren.

Technisch:
Verwarming door middel van aardgas
Energiezuinige woning ( gunstige EPC waarden van 253 kwh/m² )
Zeer ruime garage/magazijn achteraan
Vlakbij alle voorziningen
Maandelijke betaling: €