Terug naar overzicht

Halfopen bebouwing te ESSEN - Karamelstraat 7

€ 288 500 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: Onbekend

Oppervlakte grond: 120m²

Bouwjaar: 2019

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Nieuwbouw

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: In aanvraag

EPCIn aanvraag

Omschrijving

De lancering van de Karamel woningen is een feit. De start van de eerste 6 woningen ! Dit uitermate goed bedacht concept wordt een pareltje voor het oog en een straat waar het "warm" wonen is.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: ja

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

verkocht

De lancering van de Karamel woningen is een feit. De start van de eerste 6 woningen ! Dit uitermate goed bedacht concept wordt een pareltje voor het oog en een straat waar het warm wonen is.

Alle woningen zijn getekend en gebouwd met oog op kwaliteit, zuinigheid en comfort. Aan alle kleine details is gedacht. De woningen zijn gelegen in het centrum van Essen in een recent gecreëerde en aangelegde site waar onder andere ook een supermarkt aanwezig is. De scholen zijn op 2 minuten fietsafstand alsook de bakker, slager en openbaar vervoer.

De Karamel woningen zijn van de hand van het gereputeerde bureau M2 Architecten. Naast een bijzondere en moderne architectuur, zijn ze vooral ook slim ontworpen. Zo blijven ze betaalbaar, vragen ze geen of weinig onderhoud, en halen ze bovendien de BEN*-norm! (Bijna energie neutraal ).

Hierdoor geniet je niet alleen van lage energiefacturen, maar krijg je ook 50% korting op je onroerende voorheffing gedurende 5 jaar. Als je wil, kun je zelfs een E-peil kleiner of gelijk aan E20 halen, waardoor je een korting van 100% geniet!

Kortom, de waarde van je Karamel-woning zal in de loop der jaren vast en zeker nog toenemen én je investeert vandaag al in het zorgeloos wonen van morgen!

In Karamel heb je de keuze uit 23 eigentijdse woningen met tuin waarvan de verkoop van de eerste 6 woningen gestart is, in halfopen of gesloten bebouwing. Elk woningtype telt 3 (mogelijk zelfs 4/5) slaapkamers en werd heel doordacht ontworpen: ruim, comfortabel én energiezuinig.

Maar… niet alles ligt al vast ! Jij kiest zelf uit verschillende indelingen en afwerkingen. Dus vertel ons maar hoe jij wil wonen. Het resultaat ? Een thuis, zoals jij het wil !

Contacteer ons snel om alle mogelijkheden te bekijken.
Maandelijke betaling: €