Terug naar overzicht

Woning te WUUSTWEZEL - Vloeikensstraat 1

€ 310 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Bewoonbare opp.: 183m²

Oppervlakte grond: 801m²

Bouwjaar: 1950

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Op te frissen

Kadastraal inkomen: € 597,00

EPC Unieke Code: 0002038058

EPC Waarde (kWh⁄m²):

832

Omschrijving

In een rustige omgeving vlakbij het centrum van Wuustwezel ligt deze op te frissen woning op een perceel van 801 m². Het huis is ingedeeld met een inkomhal met trap naar 1e verdieping, kelder van 12m², ruime woonkamer, ingerichte eetkeuken, patio, berging, ingerichte badkamer en inpandige garage. Op 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers (waarvan 2 grote)en 2e ingerichte badkamer aanwezig. Ruime omheinde tuin met carport en uit hout opgetrokken magazijn (dubbel garage).
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Rustig gelegen op te frissen ruime woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers op een omheind perceel van 801 m².

Via de oprit komen we langszij aan de voordeur van de woning. We betreden de woning via de voordeur en komen in de hal met de trap naar de 1ste verdieping, daaropvolgend de toegang naar een droge kelder van ca. 12 m² en de deur die uitgeeft tot de woonruimte die momenteel is opgedeeld in een woonkamer en een bureau(eetkamer gedeelte). Via de woonkamer komt men in de ruime eetkeuken die standaard ingericht is en die uitgeeft op de patio. Vanuit de patio kunnen naar een berging en een hal die toegang geeft aan de eerste ingerichte badkamer en een inpandige garage met smeerput.

Op de 1ste verdieping vinden we de 3 slaapkamers(2 grote+1 kleine) evenals de 2e ingerichte badkamer. De kleine slaapkamer beschikt tevens over een moderaat en klein keuken meubel.

Buiten is er een grote omheinde tuin met een uit hout opgetrokken magazijn waar vroeger een klein bedrijf(kleine zelfstandige) gevestigd was. tevens is er ook een carport aanwezig.

Het uit hout opgetrokken magazijn(54m² i.p.v. toegestane 40m²), de inpandige garage(staat 1,5m van perceel grens i.p.v. er tegen) en de carport zijn nog niet geregulariseerd maar deze procedure is in gang gezet. Contacteer ons voor meer informatie.
Maandelijke betaling: €