Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Stationsstraat 89

€ 380 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 2

Bewoonbare opp.: 205m²

Oppervlakte grond: 268m²

Bouwjaar: 1948

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 20130805-0001419343-00000002-2

EPC Waarde (kWh⁄m²):

619

Omschrijving

Half open gezinswoning, bestaande uit een gelijkvloers met 2 verdiepingen gelegen in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, het station, enz. en dewelke beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens, een tuin met terras en een garage. De woning kan opgesplitst in 2 afzonderlijke woon units naar kangoeroewoning model. Het gelijkvloers met bruikbaar vloeroppervlakte ±95m² beschikt over een open leefruimte met aaneensluitend de keuken, een berging, badkamer met bad, slaapkamer, tuin (±115m²) met terras (±19m²) en garage. Op de 1ste verdieping bevindt zich een open leefruimte, een ingerichte keuken voorzien van toestellen als een vaatwasser, gasvuur, oven, dampkap en ijskast alsook een ingerichte badkamer met toilet, aansluiting wasmachine en inloop douche en op het 2de verdiep bevinden zich nog eens twee slaapkamers. Momenteel opgesplitst in twee verhuurde units met een netto rendement van 3,8% >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Half open gezinswoning, bestaande uit een gelijkvloers met 2 verdiepingen gelegen in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, het station, enz. en dewelke beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 keukens, een tuin met terras en een garage. De woning kan opgesplitst in 2 afzonderlijke woon units naar kangoeroewoning model.

Op het gelijkvloers met bruikbaar vloeroppervlakte ±95m² heeft men een open leefruimte met aan één kan aaneensluitend de keuken en aan de andere kant een ruime slaapkamer.

Via de keuken is er een toegang tot de badkamer met wasmeubel, ligbad en aansluiting wasmachine alsook een toegang tot een extra ruimte die kan dienen als bureauruimte of extra slaapkamer. De ingerichte keuken is voorzien van een vaatwasser, gasvuur, oven, dampkap en ijskast en via de aaneensluitende schuifpui kan men de tuin (±115m²) met terras (±19m²) bereiken.

Met oog op het naastliggende pleintje is parkeren met meerdere wagens geen probleem maar er is eveneens een garage dewelke langszij -het naastliggende pleintje- bereikbaar is, alsook via de tuin waar zich helemaal achteraan een toegang naar de garagebox bevindt.

Op de 1ste verdieping bevindt zich een woonruimte op laminaatvloer, een ingerichte keuken voorzien van toestellen als een vaatwasser, gasvuur, oven, dampkap en ijskast alsook een ingerichte badkamer voorzien van een toilet, aansluiting wasmachine, inloop douche en badkamer meubel.

Nog één verdieping hoger op het 2de verdiep bevinden zich nog eens twee slaapkamers op laminaatvloer en met aansluiting voor televisie.

Momenteel opgesplitst in twee verhuurde units met een netto rendement van 3,8%

Diverse

Halfopen gezinswoning
Gelegen in het centrum
2 woon units mogelijk
3 slaapkamers
2 badkamers
2 keukens
Tuin met terras
kelder en garage
3,8% netto rendement

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<

  
Maandelijke betaling: €