Terug naar overzicht

Woning te KALMTHOUT - Kapellensteenweg 277

€ 240 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: Onbekend

Oppervlakte grond: 714m²

Bouwjaar: 1922

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Te renoveren

Kadastraal inkomen: € 745,00

EPC Unieke Code: 20210803-0002447592-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

638

Omschrijving

Te renoveren halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, grote tuin, garage en staanplaats, gelegen op een perceel van 714m² in Centrum Kalmthout vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, enz.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Te renoveren halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, grote tuin, garage en staanplaats, gelegen op een perceel van 714m² in Centrum Kalmthout vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, enz.

Op het gelijkvloers is de woning voorzien van een inkomhal met links toegang tot de open leefruimte, een trap naar de 1ste verdieping en aan het einde van de gang de toegang tot de kelder.

Aaneensluitend op de open leefruimte is de eetkeuken met lichtkoepel en via de eetkeuken komt men in een gang die enerzijds toegang biedt tot de zeer ruime badkamer met ligbad, badkamermeubel en aansluitingen voor was/ droogmachine en waar men anderzijds de achterinkom treft via welke men naar de binnenkoer kan. In deze gang treft men eveneens een gastentoilet met handenwassertje.

Via de binnenkoer kan men naar de garage met smeerput en de werk/ opslagruimte, de garage biedt toegang tot de Zuid-Oost georiënteerde tuin van ± 600m² met een volwaardig uit hout opgetrokken tuinhuis(elektra aanwezig).

Terug in de woning vinden we op de 1ste verdieping twee van de drie slaapkamers waarvan één grote en één kleine alsook de trap naar de 3de slaapkamer/ zolderkamer.

Op de 2de verdieping treft men de 3de slaapkamer/ zolderkamer met vaste kastwand onder één schuine zijde en de andere zijde voorzien van bergingsruimte.

Algemeen:
- Halfopen bebouwing
- Centrum Kalmthout
- Te renoveren
- Drie slaapkamers
- Garage en staanplaats
- grote Tuin
Maandelijke betaling: €