Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Collegelaan 50

€ 369 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 200m²

Oppervlakte grond: 1001m²

Bouwjaar: Onbekend

Verwarming: ?

Algemene staat: Nog te bouwen

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: In aanvraag

EPCIn aanvraag

Omschrijving

In het Wildert woonbos, in een oase van groen en rust, is deze open bebouwing in aanbouw gelegen, aan een verharde weg met 3 slaapkamers, een leefkelder en een tuin op een perceel van 1.001m².
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

optie te koop
In het Wildert woonbos, in een oase van groen en rust, is deze open bebouwing in aanbouw/ruwbouw gelegen, aan een verharde weg met 3 slaapkamers, een leefkelder en een tuin op een perceel van 1.001m².
 
Adres:
Collegelaan 50 (verharde weg)/Eksterlaan 37 >>Collegelaan best bereikbaar via de Huybergsebaan, zijstraat van de Kalmthoutsesteenweg, tussen BMB Bouwmaterialen (N° 233) en Jet Carwash (N° 257)

Beschrijving:
De woning is opgebouwd uit drie verdiepingen, kelder, gelijkvloers en 1ste verdieping. In de kelder is er een vloer gestort van 30cm dik geheel geïsoleerd onder (isolatieplaten onder de vloer), 10cm dik sterisol, draagvaste isolatie, wanden ditto , kelder wanden gestort, speciale panelen die tegen mekaar aan gezet worden, panelen 5cm dik, wanden 40cm dik in totaal, tussenmuren zijn van Poro Plus, Duits, die maken speciaal die blokken, blokken zijn gelijmd met speciale lijm om EPC waarde goed te kunnen aanhouden, 40cm dikke isolatie pur platen in de spouw, steen = kempische steen, pan = door gebakken mat zwarte pan/ koramic pan. Er is een ventilatiesysteem D >>toevoer en afvoer van elke kamer alsook in de kelder en op het gelijkvloers, dak is opgebouwd uit een sporenkap (Bij een sporenkap lopen de houten balken (de sporen) van de nok tot de dakvoet, dus schuin omlaag, waarbij de horizontale en verticale krachten uit de kapconstructie worden opgevangen door de steunpunten op de vloer of door de muurplaat.) met sporen en daartussen geïsoleerd, kozijnen = Weru (Duits kwalitatief merk) praktisch overal in het bos is plat profiel, hier voor deze woning is blokprofiel met rechte verbindingen, is 2x zo duur als plat profiel, antraciet houtlook, glas = slagwerend glas, skg2 merk beveiliging (hoogwaardig), huis is voorzien van elektra, badkamer en toilet zijn in opbouw, vloeren zijn allemaal opgebouwd met breedplaatvloeren, 5/6cm dik, en daarop is beton gestort 20cm waar alle leidingen in zitten.
 
Blokprofiel
Een PVC raam dat voorzien is van een blokprofiel lijkt nog het meest op het klassieke houten kozijn. Bij een blokprofiel wordt er gebruik gemaakt van een rechte haakse verbinding. Esthetischer dan vlak profiel.
 
Vraagprijs:
369.000 EUR
 
Afbouwen:
bespreekbaar/in overleg
  
Maandelijke betaling: €