Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Veldweg 49

€ 235 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 160m²

Oppervlakte grond: 400m²

Bouwjaar: Onbekend

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Te renoveren

Kadastraal inkomen: € 704,00

EPC Unieke Code: 20210826-0002456452-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

1076

Omschrijving

Een te renoveren/heropwaarderen halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, kelder, dubbele koer en omheinde tuin in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, enz.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Een te renoveren/heropwaarderen halfopen bebouwing met 4 slaapkamers, kelder, dubbele koer en omheinde tuin in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, enz.

De woning is voorzien van een inkomhal/gang met apart toilet en trap richting verdieping alsook een open leefruimte voorzien van voldoende natuurlijk lichtinval die d.m.v. de plaatsing van het meubilair kan opgesplitst in een woon- en eetkamer.

Via de leefruimte komt men in de bijkeuken waar men de toegang tot de grote koer treft en via welke men aaneensluitend naar de basic keuken kan. Eveneens in de bijkeuken treft men de toegang tot de kleine droge kelder.

Verder door komen we in een ruimte waar men de toegang tot de badkamer met bad en wasmeubel alsook de kleine koer tegenkomt. Via deze kleine koer kan men de omheinde tuin bereiken en hier treft men eveneens de toegang tot de tuinberging en de grote koer, dewelke zo met elkaar in verbinding staat met de kleine koer.

Via de trap in de hal bereiken we de nachthal op de eerste verdieping die toegang verleend tot de 4 slaapkamers alsook een kleine bijruimte. Twee slaapkamers zijn met elkaar verbonden, zodoende de ene slaapkamer via de ander te bereiken is.
 
Diverse:

- Halfopen bebouwing
- 4 slaapkamers
- Dubbele Koer
- Omheinde tuin met berging      
  
Maandelijke betaling: €