Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Beylenhof 18

€ 285 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 94m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2009

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Nieuwbouw

Kadastraal inkomen: € 745,00

EPC Unieke Code: 20230125-002791274-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

125

Omschrijving

Te Essen Wildert op wandelafstand van het station (spoorweg Roosendaal - Antwerpen), de bakkersmolen en andere voorzieningen kan men dit Appartement op de eerste verdieping met terras en garage terugvinden. Het appartement is van 2009 en omvat: Een open leefruimte, open keuken voorzien van alle comfort (ijskast met vriesvak, ovens, kookplaat, vaatwasser,...), een gasten toilet en een terras dat men kan bereiken via een schuifpui aaneensluitend met de open leefruimte dewelke eveneens voorzien is (in combinatie met de schuifpui) van afdoende grote raampartijen die in combinatie met de andere ramen voldoende natuurlijke lichtinval garanderen. Het appartement is eveneens voorzien van een badkamer met wasmeubel en douche alsook een berging/technische- ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Eveneens voorzien is een fijn terras van 10 m² en een garagebox waar het eenvoudig in- en uitrijden is. Diverse: Appartement met terras en garage Bereikbaar zowel per trap als per lift Vlakbij allerhande voorzieningen >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming:

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: neen

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

verkocht
Te Essen Wildert op wandelafstand van het station (spoorweg Roosendaal - Antwerpen), de bakkersmolen en andere voorzieningen kan men dit Appartement op de eerste verdieping met terras en garage terugvinden.

Het appartement is van 2009 en omvat: Een open leefruimte, open keuken voorzien van alle comfort (ijskast met vriesvak, ovens, kookplaat, vaatwasser,...), een gasten toilet en een terras dat men kan bereiken via een schuifpui aaneensluitend met de open leefruimte dewelke eveneens voorzien is (in combinatie met de schuifpui) van afdoende grote raampartijen die in combinatie met de andere ramen voldoende natuurlijke lichtinval garanderen.

Het appartement is eveneens voorzien van een badkamer met wasmeubel en douche alsook een berging/technische- ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Eveneens voorzien is een fijn terras van 10 m² en een garagebox waar het eenvoudig in- en uitrijden is.

Diverse:

Appartement met terras en garage
Bereikbaar zowel per trap als per lift
Vlakbij allerhande voorzieningen

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<


  
Maandelijke betaling: €