Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Lazaret 3

€ 329 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 127m²

Oppervlakte grond: 190m²

Bouwjaar: 1995

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 20231211-0003066682-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

256

Omschrijving

Ruime instapklare gezinswoning met EPC Label C op een perceel van 190 m², halfopen bebouwing, 3 slaapkamers, zolder, berging, verharde tuin, tuin berging en overdekte staanplaats in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, enz. doch rustig gelegen met een bewoonbaar oppervlak van 123 m², dewelke wordt verwarmd met een CV op gas >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Ruime instapklare gezinswoning met EPC Label C op een perceel van 190 m², halfopen bebouwing, 3 slaapkamers, zolder, berging, verharde tuin, tuin berging en overdekte staanplaats in het centrum van Essen vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, enz. doch rustig gelegen.

Je komt de woning binnen via een inkomhal met trap naar de 1ste verdieping en een gang die verder door leidt naar de ruime leefruimte met aansluitend toegang tot de leefkeuken en eetkamer.

Verder in de Inkomhal bevinden zich ook een gastentoilet en een bergingsruimte/technische ruimte. De ruime leefruimte beschikt over een pelletkachel, ingebouwd wandmeubel en een draaikiepraam waarlangs men via de veranda naar de verharde tuin kan.

Aaneensluiten de woning aan de achterkant bevindt zich een vergunde veranda met toegang tot de verharde zuid-west geörienteerde tuin dewelke beschikt over een overdekte lounge ruimte, een tuinberging en achteraan een -via deze weg toegankelijke- overdekte auto staanplaats.

De leefkeuken is voorzien van een 4 pit gasvuur, een combi oven en vaatwasser. Eveneens kan men hierlangs, via de keukendeur, naar de vergunde veranda met aaneensluitend de verharde tuin.

Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal dewelke uitgeeft op 3 slaapkamers (twee grote en één kleine) en één badkamer met toilet, wasmeubel, ligbad en ook aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er is ook een toegang via de nachthal naar de zolder d.m.v. een vlizotrap.

Diversen

- Halfopen bebouwing
- EPC Label C
- Elektra niet conform.
- Drie slaapkamers
- Zolder en berging
- Tuin met tuinberging
- Loungeruimte
- Overdekte staanplaats
 
  
Maandelijke betaling: €