Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Melkerijstraat 4G2

€ 230 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 66m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2012

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 20230401-0002855117-RES-1 dd 01/04/2023

EPC Waarde (kWh⁄m²):

189

Omschrijving

Centraal gelegen vlakbij bij winkels, scholen en openbaar vervoer, in een doodlopende straat bevindt zich dit dakappartement met twee slaapkamers, zolder, terras en ondergrondse staanplaats. Het appartement beschikt over één grote en één kleine slaapkmer, een badkamer met wasmeubel en inloopdouche, een open ruime van voldoende natuurlijke lichtinval voorziene leefruimte alsook een berging en een zolder. Aaneensluitend is de open keuken met alle benodigde toestellen. Vanuit de leefruimte heeft U toegang tot het zuid georiënteerd terras van ca 36 m² via een schuifpui. De elektra is conform en met een EPC (157) label B is het appartement zeer energiezuinig, daarenboven zijn er zonnepanelen op dak voorzien voor de gemeenschappelijke delen en alles is bereikbaar zowel per lift als per trap. Bij het appartement hoort er ook een ondergrondse staanplaats t.w.v. €19.000 dewelke verplicht mee bij is aan te kopen. Gemeenschappelijke kosten bedragen momenteel € 80 per maand ( verzekering, poetsen gemeenschappelijke delen, ereloon syndicus, elektriciteit gemeenschappelijke delen, reservekapitaal,…) Ideaal voor starters, jonge koppels, senioren of investeerders. >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Het oude melkerijgebouw dateert van 1948 (na de oorlog volledig terug opgebouwd in beton en metselwerk) en werd in 2012 volledig verbouwd worden naar diverse wooneenheden. De centrale ligging (dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer) in een doodlopende straat maken dit gebouw uiterst geschikt voor zowel jonge starters, oudere mensen alsook voor investeerders.

De buitengevel die als waardevol is omschreven werd volledig behouden en gerestaureerd.

Het gebouw wordt betreden via de inkomhal die uitkomt in een patio, waarin de lift en trappenhal zich situeren.
De patio geeft enorm veel sfeer en lichtinval in het gebouw en is ook bedoeld om het sociaal contact in het gebouw te bevorderen.
Op het dak is er tevens een gemeenschappelijk dakterras/tuin van 120 m2 met zuid oriëntatie, dit dakterras zal ingericht worden met verschillende zithoeken.
De elektriciteit van de gemene delen zal voorzien worden via zonnepanelen, zodat er bijna geen kosten moeten betaald worden voor gebruik elektriciteit in de gemene delen.

Naast het hoofdgebouw is er een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling, bereikbaar via de patio met lift en traphal, ook zijn er individuele bergingen in de kelder van het hoofdgebouw en een gemeenschappelijke vuilberging is ook voorzien.

Men komt het dakappartement binnen via een inkomhal met gang waar de toegangen tot alle ruimtes op uitkomen, helemaal op het einde komt men uit in de licht overgoten leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte heeft U toegang tot het terras van ca 36 m² via een schuifpui. Via de gang kan men eveneens de twee slaapkamers bereiken waaronder één grote en één kleine alsook de ingerichte badkamer met wasmeubel en inloopdouche, het gastentoilet handenwasser en een berging.

Bij het appartement hoort er ook een ondergrondse staanplaats t.w.v. €19.000 dewelke verplicht mee bij is aan te kopen.

Gemeenschappelijke kosten bedragen momenteel € 80 per maand ( verzekering, poetsen gemeenschappelijke delen, ereloon syndicus, elektriciteit gemeenschappelijke delen, reservekapitaal,…)

Technisch:
- Zeer energiezuinig  (EPC 157)
- Elektra conform (2037)
- Ondergrondse staanplaats en berging (N°5)
- Zonnepanelen op dak voor gemeenschappelijke delen
- Eigen terras van ca 36 m²
- Gemeenschappelijk terras van 120 m²
- het appartement is verhuurd.

Ideaal voor starters, jonge koppels, senioren of investeerders.

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<

  
Maandelijke betaling: €