Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Nieuwstraat 35/1 A

€ 264 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 84m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2013

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Nieuwbouw

Kadastraal inkomen: € 726,00

EPC Unieke Code: 20230201-0002798074-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

150

Omschrijving

Twee-slaapkamer appartement van 84m² met bovengrondse staanplaats, kelderberging en een pal zuid gericht terras van 11 m² in het centrum van Essen vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime woonkamer met open volledig ingerichte keuken, een ingerichte badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel alsook een gastentoilet en twee slaapkamers. In de kelder is er een afgesloten prive-berging van ca. 3 m². Het appartement en de kelderberging zijn per lift bereikbaar. Buiten beschikt het appartement over een bovengrondse staanplaats en is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig. Diverse: Twee slaapkamers bovengrondse staanplaats Kelderberging Zuid gericht terras Gem. fietsenberging energiezuinig >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming:

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: neen

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Twee-slaapkamer appartement van 84m² met bovengrondse staanplaats, kelderberging en een pal zuid gericht terras van 11 m² in het centrum van Essen vlakbij openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruime leefruimte met open volledig ingerichte keuken, een ingerichte badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel alsook een gastentoilet en twee slaapkamers. Via een schuifpui in de ruime leefruimte kan men naar het zuid gericht terras van 11 m². 

 In de kelder is er een afgesloten prive-berging van ca. 3 m². Het appartement en de kelderberging zijn zowel per lift als per trap bereikbaar.

Verder is er achter het appartement een bovengrondse staanplaats gelegen die verplicht mee bij aan te kopen is t.w.v. €15.000 alsook een volledig afgesloten gemeenschappelijke fietsenberging met elektra, waar men een fiets, e-bike, step of scooter gemakkelijk kan stallen.

Diverse:

Twee slaapkamers
bovengrondse staanplaats
Kelderberging
Zuid gericht terras
Gem. fietsenberging
energiezuinig

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
  
Maandelijke betaling: €