Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Hemelrijklaan 49

€ 265 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 82m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2014

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 11016-G-2011/0256/EP14170/A002/D01/SD008

EPC Waarde (kWh⁄m²):

49

Omschrijving

Ruim duplex appartement met bruto oppervlakte 82,27m² in het centrum van Essen vlakbij het station, openbaar vervoer, winkels, enz. Het appartement bestaat uit inkom met toegang tot een open ruime leefruimte dewelke is voorzien van voldoende raampartijen waardoor U geniet van veel natuurlijk lichtinval. Een open volledig ingerichte keuken met toestellen. Een praktische bergplaats naast de keuken met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en een droger. Een ingerichte badkamer met ligbad voorzien van een douche wand en badkamer meubel . Een apart toilet met handen wasser en een kleine slaapkamer (7,81m²) aanwezig. Via de trap bereikt u de 2de slaapkamer/ polyvalente ruimte (20,47m²) met aaneensluitend een klein doch sfeervol dakterras (4,5m²). Verder beschikt het appartement over een ondergrondse auto staanplaats alsook een berging en is er een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. Het appartement en de ondergrondse staanplaats en berging zijn zowel bereikbaar per lift als per trap. >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: neen

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Ruim duplex appartement met bruto oppervlakte 82,27m² in het centrum van Essen vlakbij het station, openbaar vervoer, winkels, enz.

Het appartement bestaat uit inkom met toegang tot een open ruime leefruimte dewelke is voorzien van voldoende raampartijen waardoor U geniet van veel natuurlijk lichtinval. Een open volledig ingerichte keuken met toestellen. Een praktische bergplaats naast de keuken met aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en een droger. Een ingerichte badkamer met ligbad voorzien van een douche wand en badkamer meubel . Een apart toilet met handen wasser en een kleine slaapkamer (7,81m²) aanwezig. Via de trap bereikt u de 2de slaapkamer/ polyvalente ruimte (20,47m²) met aaneensluitend een klein doch sfeervol dakterras (4,5m²).

Verder beschikt het appartement over een ondergrondse auto staanplaats alsook een berging en is er een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig.

Het appartement en de ondergrondse staanplaats en berging zijn zowel bereikbaar per lift als per trap.

Diverse

Duplex appartement
Twee slaapkamers
Ondergrondse staanplaats
Ondergrondse berging
Gem. fietsenstalling
Lift aanwezig
Klein dakterras

  
Maandelijke betaling: €