Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Schanker 7

€ 525 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 218m²

Oppervlakte grond: 2036m²

Bouwjaar: 1980

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 20230310-0002833536-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

593

Omschrijving

Zeer ruime open bebouwing met 4 slaapkamers, leefzolder en dubbele garage (±60m²) op een perceel van 2.036m², rustig gelegen doch vlakbij het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, enz. Met op benedenverdieping reeds twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbel wasmeubel kan er geheel beneden worden geleefd. Eveneens beneden is er de zeer ruime open leefruimte alsook een keuken en een bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droogkast en een berging. De woning is gelegen in een oase van rust en toch vlakbij het centrum met alle voorzieningen, beschikt over een tuin van meer dan 1.150m² met tuinberging en terras, een dubbele garage, een oprit met plaats voor zeker 2 of meer voertuigen en zonnepanelen. Verder kan de in 2 ruimtes opgesplitste zolderruimte omgevormd tot nog eens 2 slaapkamers. Extra: Uitstekende woning die U helpt de renovatiekosten mee te dragen/op te vangen! >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: neen

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Zeer ruime open bebouwing met 4 slaapkamers, leefzolder en dubbele garage (±60m²) op een perceel van 2.036m², rustig gelegen doch vlakbij het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, enz.

Men komt de woning binnen via de hal met onmiddellijk aan de rechterkant het gastentoilet met handenwasser. Verder door aan de rechterkant komt men op de gang met toegang tot de slaapkamers, de badkamer alsook de toegang tot de trap om naar de 1ste- en enige verdieping te gaan.

Wanneer men rechtdoor gaat komt men in de keuken en onmiddellijk aan de linkerkant bevindt zich de toegang tot de wel zeer ruime open leefruimte met lichtinval in verhouding en dewelke kan opgesplitst in een woon- en een eetkamer d.m.v. de plaatsing van meubilair.

Via de zeer ruime open leefruimte heeft men eveneens toegang tot de grote leefkeuken met aansluitend de bij-keuken ofte wasruimte met aansluiting voor de wasmachine en droogkast evenals een lavabo met kraantje en een berging. Via de bij-keuken ofte wasruimte heeft toegang tot de zeer grote aangelegde tuin van meer dan 1.150m².

Beneden zijn er verder 2 slaapkamers alsook een badkamer met ligbad, dubbel wasmeubel, toilet en bidet. Als men in de gang beneden de trap neemt om naar de 1ste- en enige verdieping te gaan komt men in de nachthal die uitgeeft op nog eens 2 slaapkamers en een in 2 ruimtes opgesplitste zolderruimte, dewelke kan omgevormd tot nog eens 2 slaapkamers.

Verder zijn er nog de grote aangelegde tuin van meer dan 1.150m²met tuinberging als ook een dubbele garage (±60m²) en beschikt de woning tevens over een oprit waar met plaats voor zeker 2 of meer voertuigen en is de woning voorzien van zonnepanelen.

1% i.p.v. 3% registratierechten

Sinds 1 januari 2022 moet je bij de aankoop van een woning 3 procent registratiebelasting betalen in plaats van de vroegere 6 procent. Koppel je aan die aankoop een ingrijpende energetische renovatie of ga je over tot een sloop en een energiezuinige heropbouw, dan zakt de registratiebelasting zelfs naar 1 procent. Je moet die intentie tot een ingrijpende energetische renovatie meteen laten opnemen in de notariële akte die bij de aankoop wordt opgemaakt. Contacteer ons voor meer info

Uitstekende woning die U helpt moderniseringsaanpassingen dragen/op te vangen!

Daar stookolie een krachtige verwarmingsbron is maar de woning reeds beschikt over dubbel glas, in uitstekende staat verkerend houten schrijnwerk, een opgespoten spouw en de hoogte in verhouding is tot de omvang, dient er een pak minder hevig gestookt, hetgeen de energiekosten reeds aanzienlijk helpt drukken en daar komt nog eens bij dat de woning ook over 40m² aan zonnepanelen beschikt. Dit maakt dat hetgeen de woning U zo helpt besparen op vlak van energie reeds kan worden ingezet voor de moderniseringsaanpassingenbinnen de 5 jaar.

Ook benieuwd naar de woning? Contacteer ons vandaag nog om een bezoek in te plannen!

Diverse:

Woning helpt moderniseringsaanpassingen dragen/opvangen
Rustig gelegen en toch overal vlakbij.
Open bebouwing op een perceel van 2.036m²
Zeer grote Tuin van meer dan 1.150m²
Er kan reeds geleefd worden
4 slaapkamers (6 mogelijk)
Dubbele garage  (±60m²)
40m² aan zonnepanelen

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
  
Maandelijke betaling: €