Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Melkerijstraat 4G

€ 239 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 88m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2010

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 716,00

EPC Unieke Code: 20230612-0002912064-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

232

Omschrijving

Energie (label C) zuinig appartement met 2 slaapkamers, terras, ondergrondse staanplaats en berging (dewelke per lift bereikbaar zijn) centraal (dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer) doch rustig gelegen in een doodlopende straat. Uiterst geschikt voor zowel jonge starters, oudere mensen alsook voor investeerders. Eveneens zijn er zonnepanelen op het dak voor de gemeenschappelijke delen alsook een gemeenschappelijk terras van 120 m² >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Energie (label C) zuinig appartement met 2 slaapkamers, terras, ondergrondse staanplaats en berging (dewelke per lift bereikbaar zijn) in het oude melkerijgebouw. Centraal (dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer) doch rustig gelegen in een doodlopende straat. Uiterst geschikt voor zowel jonge starters, oudere mensen alsook voor investeerders. Eveneens zijn er zonnepanelen op het dak voor de gemeenschappelijke delen alsook een gemeenschappelijk terras van 120 m²

Het oude melkerijgebouw dateert van 1948 (na de oorlog volledig terug opgebouwd in beton en metselwerk) en werd in 2012 volledig verbouwd worden naar diverse wooneenheden. De centrale ligging (dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer) in een doodlopende straat maken dit gebouw uiterst geschikt voor zowel jonge starters, oudere mensen alsook voor investeerders.

De buitengevel die als waardevol is omschreven werd volledig behouden en gerestaureerd.

Het gebouw wordt betreden via de inkomhal die uitkomt in een patio, waarin de lift en trappenhal zich situeren.
De patio geeft enorm veel sfeer en lichtinval in het gebouw en is ook bedoeld om het sociaal contact in het gebouw te bevorderen.
Op het dak is er tevens een gemeenschappelijk dakterras/tuin van 120 m2 met zuid oriëntatie, dit dakterras zal ingericht worden met verschillende zithoeken.
De elektriciteit van de gemene delen zal voorzien worden via zonnepanelen, zodat er bijna geen kosten moeten betaald worden voor gebruik elektriciteit in de gemene delen.

Naast het hoofdgebouw is er een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling, bereikbaar via de patio met lift en traphal, ook zijn er individuele bergingen in de kelder van het hoofdgebouw en een gemeenschappelijke vuilberging is ook voorzien.

Men komt het gelijkvloers appartement binnen via een inkomhal met gang waar de toegangen tot alle ruimtes op uitkomen, helemaal op het einde komt men uit in de licht overgoten leefruimte met open keuken. Vanuit de leefruimte heeft U toegang tot het terras via een schuifpui. Via de gang kan men eveneens de twee slaapkamers bereiken alsook de ingerichte badkamer met wasmeubel en bad en afzonderlijke inloopdouche, het gastentoilet met handenwasser en een berging.

Technisch:
- Centraal doch rustig gelegen
- Twee slaapkamers
- Ondergrondse staanplaats en berging (N°7)
- Zonnepanelen op dak voor gemeenschappelijke delen
- Eigen terras en gem. terras van 120 m²
- asbest veilig en energiezuinig

Ideaal voor starters, jonge koppels, senioren of investeerders.

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
  
Maandelijke betaling: €