Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Steenovenstraat 88

€ 415 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 187m²

Oppervlakte grond: 722m²

Bouwjaar: 1991

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 1 212,00

EPC Unieke Code: 20221013-0002696208-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

172

Omschrijving

Instapklare halfopen bebouwing EPC label B met 4 slaapkamers, inpandige garage, kelderberging, overdekte staanplaats, kleine voor- en grote achtertuin met terras en tuinhuis, gelegen te Essen wildert vlakbij station, openbaar vervoer en alle voorzieningen. Verwarming op gas d.m.v. een HR Top CV ketel en tevens is er een haard op hout aanwezig >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Instapklare halfopen bebouwing EPC label B met 4 slaapkamers, inpandige garage, kelderberging, overdekte staanplaats, kleine voor- en grote achtertuin met terras en tuinhuis, gelegen te Essen wildert vlakbij station, openbaar vervoer en alle voorzieningen.

Men komt de woning binnen via een kleine inkomhal met links toegang tot de open ruime leefruimte met voldoende lichtpartijen en rechtdoor de trap naar de 1ste en enige verdieping. In de hal is er tevens ook een vestiaire rek. De open ruime leefruimte kan d.m.v. de plaatsing van meubilair opgedeeld in een woon- en een eetkamer. Aaneensluitend treft men de volledig open getrokken sfeervolle open keuken met alle comfort en rechts de toegang tot een kleine hal.

De kleine hal geeft rechts uit op een kelderberging en rechtdoor op de bijkeuken/wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast en toegang tot de inpandige garage met elektra. Verder bevinden zich links in de kleine hal nog de toegang tot de grote achtertuin met terras en tuinhuis alsook de toegang tot een gastentoilet. De grote achtertuin zelf bestaat uit twee delen met achteraan het eerste deel een vijver, een tuinhuis en een zithoek. Het tweede deel kan men achterom met de wagen bereiken d.m.v. een servitudeweg en hier treft men ook een carport voor de wagen.

Dit stuk is afgebakend met hekwerk en een poort. Via de trap in de hal komt men in de nachthal die uitgeeft op 4 slaapkamers waarvan er één momenteel dienst doet als bureauruimte en een ruime badkamer met dubbel wasmeubel, een ligbad en een toilet. Er is ook een zolder dewelke is te bereiken via een zolderluik met trap op de nachthal. De woning wordt verwarmd d.m.v. een HR Top CV op gas en er is ook nog een haard op hout aanwezig in de woonkamer.

Diverse

Halfopen bebouwing
kelderberging en zolder
Grote tuin met met terras
Overdekte staanplaats
Inpandige garage
4 slaapkamers
EPC Label B

  
Maandelijke betaling: €