Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Vaartstraat 72

€ 289 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 114m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: Onbekend

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 20231022-0003016080-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

396

Omschrijving

Zeer ruim en net afgewerkt appartement op een 1ste verdieping met berging/fiets stalling op het gelijkvloers, leefgedeelte op de 1ste verdieping en een zeer ruime zolder op 2de verdieping met mogelijkheid (leidingen en aansluitingen) tot omvorming naar leefzolder zodoende ruime duplex.Beschikt over reeds één slaapkamer, ruimte die momenteel dienst doet als berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast maar zou kunnen omgevormd tot 2de slaapkamer, badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel wasmeubel en een bureauruimte/dressing. Deze zolder is/kan volledig compleet omgevormd tot een leefzolder uitgerust met extra slaapkamers en een 2de badkamer waarvoor tevens alle nodige aansluitingen reeds aanwezig zijn/zijn doorgetrokken en de woning beschikt over een EPC label D, elektra conform >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Zeer ruim en net afgewerkt appartement op een 1ste verdieping met berging/fiets stalling op het gelijkvloers, leefgedeelte op de 1ste verdieping en een zeer ruime zolder op 2de verdieping met mogelijkheid (leidingen en aansluitingen) tot omvorming naar leefzolder zodoende ruime duplex.

Men komt de woning binnen via een kleine inkomhal met rechtvoor een fiets stalling en links de trap naar het leefgedeelte op de 1ste verdieping. Bovenaan de trap is een kleine hal-achtige ruimte met rechtvoor de toegang tot een ruim terras en rechts een technische ruimte/berging. Vervolgens via een toegang links betreed men de open leefkeukenruimte met ingebouwde keuken en aaneensluitend een ruime open leefruimte dewelke men d.m.v. de plaatsing van meubilair kan opsplitsen in een woon- en een eetkamer.

De keuken is voorzien van alle comfort: vaatwasser, gewone oven, microgolf, inductie kookplaat en frigo. Verder door de open leefkeukenruimte bevindt zich de toegang tot een hal met rechts de trap naar de 2de verdieping met tot leefzolder mogelijk om te vormen zolder. Links is er een toegang die uitgeeft op een de ruimte die momenteel dienst doet als berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast maar zou kunnen omgevormd tot 2de slaapkamer en rechts bevindt zich het gasten toilet met handenwasser.

Zo men verder rechtdoor gaat in de hal betreed men, een bureauruimte/dressing met links toegang tot de badkamer met afzonderlijk instapdouche, ligbad en dubbel wasmeubel. Verder rechtdoor komt men in de hoofd slaapkamer. Via de trap in de hal kan men de de 2de verdieping met tot leefzolder mogelijk om te vormen zolder bereiken. Deze zolder is/kan volledig compleet omgevormd tot een leefzolder uitgerust met extra slaapkamers en een 2de badkamer. Hiervoor zijn tevens alle nodige aansluitingen reeds aanwezig/doorgetrokken.

De woning beschikt over een EPC label D.

Diverse

frisse en net ingericht
2 slaapkamers mogelijk
2 slaapkamers mogelijk
1 badkamer, 2 mogelijk
Zolder kan omgevormd
Ruim terras fiets stalling
Elektra conform
EPC label D

  
Maandelijke betaling: €