Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Veldweg 46

€ 265 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Bewoonbare opp.: 212m²

Oppervlakte grond: 350m²

Bouwjaar: Onbekend

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Te renoveren

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 20240212-0003140962-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

782

Omschrijving

Halfopen bebouwing met 212 m² bruikbaar vloeroppervlakte op en met grond, op een perceel van 111 m² gelegen in het centrum van Essen vlakbij de winkels, openbaar vervoer, scholen enz. voorzien van 3-4 slaapkamers, douchekamer met lavabo en douche, kelder, zolder, 2 veranda's, koer/terras 2 à 3 parkings >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Halfopen bebouwing met 212 m² bruikbaar vloeroppervlakte op en met grond, op een perceel van circa 350 m² gelegen in het centrum van Essen vlakbij de winkels, openbaar vervoer, scholen enz.
De woning beschikt over een ruime leefruimte uit twee delen, living/salon en eetkamer, een oude keuken met daarin een aanrecht met dubbele spoelbak, 3 slaapkamers mogelijkheid tot 4, een douchekamer met lavabo en douche cabine, kelder, zolder, koer, terras, 2 veranda's en 2 à 3 parkings buiten. Er is eveneens een schuur aanwezig met een betonvloer. Verder is de woning voorzien van rolluiken en dubbel glas in PVC schrijnwerk.

Renovatieplicht van toepassing


De woning beschikt over EPC label F, Renovatieplicht is van toepassing


Algemene renovatie en/of sloop en heropbouw aan 6% mogelijk


Om aan 6% algemene renovatiewerken en/of sloop en heropbouw werken te mogen uitvoeren dient de Woning ouder te zijn dan 10 jaar, een termijn die de woning ruimschoots overschrijd. De woning beschikt bovendien nog over tal van authentieke elementen (tegels, deuren, trap, etc.) die perfect terug kunnen geïntegreerd om een zo een meerwaarde te bieden aan het afgewerkt geheel.


https://www.premiezoeker.be/

 

1% i.p.v. 3% registratierechten


Sinds 1 januari 2022 moet je bij de aankoop van een woning 3% registratiebelasting betalen in plaats van de vroegere 6%. Koppel je aan die aankoop een ingrijpende energetische renovatie of ga je over tot een sloop en een energiezuinige heropbouw, dan zakt de registratiebelasting zelfs naar 1%. Je moet die intentie tot een ingrijpende energetische renovatie meteen laten opnemen in de notariële akte die bij de aankoop wordt opgemaakt. 


Diverse

3-4 slaapkamers
Halfopen bebouwing
Elektra niet conform
kelder en zolder
2 à 3 parkings
Koer/terras  
Maandelijke betaling: €