Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Kalmthoutsesteenweg 58

€ 330 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 154m²

Oppervlakte grond: 1194m²

Bouwjaar: 1971

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 1 358,00

EPC Unieke Code: 20240212-0003140991-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

634

Omschrijving

Te renoveren vrijstaande woning met kruipruimte op en met grond, op een perceel van 1.194 m² met 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche en wasmeubel, kelder, zolder die kan omgevormd, minstens 3 buitenstaanplaatsen, een grote tuin met terras alsook een ruime garage, gelegen te Essen Wildert vlakbij alle voorzieningen >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Te Renoveren vrijstaande woning met kruipruimte op en met grond, op een perceel van 1.194 m² met 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche en wasmeubel, kelder, zolder die kan omgevormd, minstens 3 buitenstaanplaatsen, een grote tuin met terras alsook een ruime garage (28 m²), gelegen te Essen Wildert vlakbij alle voorzieningen. De raamopeningen zijn voorzien van alu schrijnwerk met dubbel glas (thermopane) en alle ramen (op de enkele kleine zolderramen) zijn van rolluiken voorzien. De hoofdverwarming is een CV van 2009 op mazout, secundair zijn er een haard en een pelletkachel. Men komt de woning binnen via een inkomhal met rechts toegang tot één van de slaapkamers en links toegang tot de open ruime leefruimte met veel lichtinval en zicht op de tuin. Verder door in de open ruime leefruimte is de toegang tot de keuken met kasten en toestellen. Via de keuken kan men zowel d.m.v. een schuifpui als een deur naar de grote tuin met terras. Eveneens in de keuken bevind zich de toegang tot de kelder en kan men via de keuken de nachthal bereiken die uitgeeft op de 2 overige slaapkamers alsook de badkamer met badkamer met douche en wasmeubel. Via een zolderluik in de nachthal kan men de ruime zolder bereiken met een oppervlakte gelijk aan het vloeroppervlak van de woning. Verder is er links achter als men voor de woning staat een ruime garage eveneens bereikbaar via de oprit waar 2 wagens minstens moeten kunnen parkeren. Vooraan is er ook nog een voortuin alsook een staanplaats voor de woning.

Renovatieplicht van toepassing


De woning beschikt over EPC label F, Renovatieplicht is van toepassing.


Algemene renovatie en/of sloop en heropbouw aan 6% mogelijk


Om aan 6% algemene renovatiewerken en/of sloop-en-heropbouw werken te mogen uitvoeren dient de Woning ouder te zijn dan 10 jaar, een termijn die de woning ruimschoots overschrijd.

https://www.premiezoeker.be/

 

1% i.p.v. 3% registratierechten


Sinds 1 januari 2022 moet je bij de aankoop van een woning 3% registratiebelasting betalen in plaats van de vroegere 6%. Koppel je aan die aankoop een ingrijpende energetische renovatie of ga je over tot een sloop en een energiezuinige heropbouw, dan zakt de registratiebelasting zelfs naar 1%. Je moet die intentie tot een ingrijpende energetische renovatie meteen laten opnemen in de notariële akte die bij de aankoop wordt opgemaakt. 


Diverse

Open bebouwing
Een zeer ruime woning
Alles op het gelijkvloers
3 ruime slaapkamers
Grote tuin met terras
3 buitenstaanplaatsen
Elektra is conform
Zeer ruime garage

>>> NIEUW BEZICHTIGINGSMOMENT ZATERDAG 27/4, NAMIDDAG, TEL. 03/ 667 77 95 (7/7) OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN <<<


  
Maandelijke betaling: €