Terug naar overzicht

Woning te ESSEN - Schelpheuvelstraat 58

€ 425 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 126m²

Oppervlakte grond: 1000m²

Bouwjaar: 1966

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Te renoveren

Kadastraal inkomen: € 726,00

EPC Unieke Code: 20240513-000324492-RES-1

EPCIn aanvraag

Omschrijving

In een residentiële wijk op Essen-Heikant, rustig gelegen op fietsafstand van de supermarkt en scholen, ligt dit unieke en charmante kavel. Het kavel heeft een totale oppervlakte van 1.000 m² en is 20m breed aan de straat. Met dit kavel zijn er verschillende mogelijkheden waaronder het kavel in 2 percelen voor halfopen bebouwing verkavelen naar analogie van de omliggende buren. Hiervoor dient de huidige woning afgebroken te worden en een verkavelingsaanvraag bij de gemeente ingediend te worden. De huidige woning afbreken en een nieuwe woning bouwen op dezelfde bouwlijn als de buren. De woning mag dan 14m breed gebouwd worden met een maximale diepte van 17m en met een verdieping. De bestaande charmante woning volledig renoveren. De woning bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met veel ramen en een zuid/zuidoost oriëntatie, een keuken ingericht met kasten en wastafel, een achterinkom met apart toilet, ingerichte badkamer met toilet, ligbad, wastafel met kastruimte, nachthal met inbouwkast en 2 slaapkamers. Achteraan is er een ruime garage met tuinberging en cv-berging. Elektriciteit is in aanvraag maar zal vermoedelijk niet meer conform zijn, EPC heeft een label F (renovatie is verplicht binnen de 5 jaar), Ramen zijn enkel glas en dak is niet geïsoleerd. Nietasbest-veilig waarvan 1 asbestmateriaal dringend te verwijderen. Wil U ook een gratis schatting, kan U ons steeds bereiken op info@immodebacko.be
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

In een residentiële wijk op Essen-Heikant, rustig gelegen op fietsafstand van de supermarkt en scholen, ligt dit unieke kavel.

Het kavel heeft een totale oppervlakte van 1.000 m² en is 20m breed aan de straat.
Met dit kavel zijn er verschillende mogelijkheden waaronder:
- Het kavel in 2 percelen voor halfopen bebouwing verkavelen naar analogie van de omliggende buren. Hiervoor dient de huidige woning afgebroken te worden en een verkavelingsaanvraag bij de gemeente ingediend te worden.

- De huidige woning afbreken en een nieuwe woning bouwen op dezelfde bouwlijn als de buren. De woning mag dan 14m breed gebouwd worden met een maximale diepte van 17m en met een verdieping.

- de bestaande charmante woning volledig renoveren. De woning bestaat uit een inkomhal, een ruime woonkamer met veel ramen en een zuid/zuidoost oriëntatie, een keuken ingericht met kasten en wastafel, een achterinkom met apart toilet, ingerichte badkamer met toilet, ligbad, wastafel met kastruimte, nachthal met inbouwkast en 2 slaapkamers. Achteraan is er een ruime garage met tuinberging en cv-berging.
Elektriciteit is in aanvraag maar zal vermoedelijk niet meer conform zijn, EPC heeft een label F (renovatie is verplicht binnen de 5 jaar)
Ramen zijn enkel glas en dak is niet geïsoleerd. Nietasbest-veilig waarvan 1 asbestmateriaal dringend te verwijderen.

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<

  
Maandelijke betaling: €