Terug naar overzicht

handelszaak te ESSEN - Duiventorenstraat 8

€ 750 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 4

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 283m²

Oppervlakte grond: 2364m²

Bouwjaar: 2002

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Op te frissen

Kadastraal inkomen: € 3 279,00

EPC Unieke Code: 20210421-0002404428-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

163

Omschrijving

Industrieel vastgoed, open bebouwing, woonst met inpandig magazijn, vlot bereikbaar, gelegen in de industriezone de Rijkmaker te Essen.
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Industrieel vastgoed, open bebouwing, magazijn met woonst, vlot bereikbaar, gelegen in de industriezone de Rijkmaker te Essen.

Dit pand bestaat uit een woonst met inpandig magazijn met in het magazijn één toegang die uitgeeft op tuin met terras achteraan het gebouw en de één toegang tot de woning. Zowel de woning als het magazijn zijn geïsoleerd.

Het magazijn heeft een oppervlakte van 450 m² en beschikt over een betonvloer en een automatische sectionaalpoort van 5m hoog en 6m breed.

De woning beschikt over een hal bij binnenkomst met aan de linkerzijde de toegang tot een bureau, rechts de toegang tot de ruime open leefruimte en verder een trap naar de eerste verdieping en rechtdoor de toegang tot de ruime open ingebouwde keuken met alle toebehoren en een keukeneiland. Hier in de hal kan men eveneens een gastentoilet terugvinden.

Via zowel de keuken als de leefruimte heeft men toegang tot de tuin met terras achteraan het gebouw die volledig is afgeschermd door het groen en dewelke eveneens langszij (rechts als men vooraan voor het gebouw staat) bereikbaar is.

Op de eerste verdieping vinden we zowel vier behoorlijk ruime slaapkamers, waarvan drie grote en één kleinere, als de badkamer met bad, douche, wasmeubel en toilet.

Diverse:

- Woonst met inpandig magazijn
- Open bebouwing
- Zeer lage EPC
- 4 slaapkamers
- Tuin met terras  
Maandelijke betaling: €