Terug naar overzicht

Appartement te STABROEK - Platanenlaan 102

€ 265 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 87m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: Onbekend

Verwarming: CV op stookolie

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 0,00

EPC Unieke Code: 20221222-0002762573-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

153

Omschrijving

Strak gerenoveerd en energiezuinig instapklaar appartement op de 2de verdieping met 2 slaapkamers, berging en klein terras te Centrum Stabroek vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, fitness, een natuurreservaat, het gemeentepark, enz. en parking met 31 staanplaatsen om de hoek op 100m afstand. Ruime open leefruimte met natuurlijk licht overgoten door voldoende grote raampartijen, aaneensluitend een open keuken open keuken voorzien van alle benodigde kwalitatieve merk toestellen. De badkamer voorzien van een wasmeubel, ligbad- en inloopdouche en LED sfeerverlichtingsstrook. Verwarming op stookolie is gemeenschappelijk en zit mee inbegrepen in de algemene kost van 155 EUR dewelke eveneens het waterverbruik voor het appartement, onderhoudswerken en de elektriciteit en verzekering voor de algemene delen omvat!? Omdat het appartement afdoende gerenoveerd is (EPC B) en stookolie een krachtige verwarmingsbron is dient er weinig tot bijna niet gestookt wegens anders te warm!? Aarzel dus niet en contacteer ons om een bezoek in te plannen! >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Strak gerenoveerd en energiezuinig instapklaar appartement op de 2de verdieping met 2 slaapkamers, berging en klein terras te Centrum Stabroek vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, fitness, een natuurreservaat, het gemeentepark, enz. en parking met 31 staanplaatsen om de hoek op 100m afstand.


Men betreed het appartement via een kleine inkom- hal/gang met vestiaireruimte, via deze inkomhal kan men zowel de ruime open -van ruimschoots voldoende natuurlijk licht voorziene- leefruimte bereiken alsook de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, de badkamer en de kleine- en grote slaapkamer daar de gang de toegangen tot alle ruimtes met elkaar verbind.


Als men het appartement binnenkomt via de inkom- hal/gang heeft men onmiddellijk links de toegang tot de ruime open -van ruimschoots voldoende natuurlijk licht voorziene- leefruimte die d.m.v. de plaatsing van meubilair kan opgesplitst in een woon- en eetkamer met aaneensluitend de keuken dewelke van alle benodigde toestellen is voorzien.

Bij het binnenkomen verder rechtdoor komt men rechts eerst op de kleine slaapkamer (10 m²) met inbouwkast en daarnaast de tweede, de grote slaapkamer (13 m²), met toegang tot een klein terras.


Op de linkerkant ong. over de grote slaapkamer treft men de berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Helemaal verder door ten einde komt men uit op de badkamer met wasmeubel, inloopdouche en bad alsook toilet. Het appartement is strak gerenoveerd in 2021, beschikt over een EPC label C en er wordt gemeenschappelijk gestookt op stookolie voor de ganse blok.


Het appartement is ideaal om de crisis mee te helpen doorkomen!

Daar stookolie een krachtige verwarmingsbron is maar het appartement al is voorzien van dubbel glas en omhuld door de andere appartementen dient er een pak minder hevig gestookt, hetgeen de energiekosten reeds aanzienlijk drukt en daar komt nog bij dat stookolie voor het moment interessanter is dan gas. Omdat de verwarming op stookolie gemeenschappelijk is zit die bovendien mee inbegrepen in de algemene kost van 155 EUR dewelke eveneens het waterverbruik voor het appartement, onderhoudswerken en de elektriciteit en verzekering voor de algemene delen omvat!?

Aarzel dus niet en contacteer ons om een bezoek in te plannen!

Diverse

Uitstekende woning om crisis mee door te komen
Gerenoveerd appartement in het centrum
Dubbele beglazing en praktisch volledig omhuld
Gemeenschappelijke verwarming op stookolie
Parking met 31 staanplaatsen op 100m afstand
All-incl. kost

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
  
Maandelijke betaling: €