Terug naar overzicht

Woning te STABROEK - Hooghuisstraat 17

€ 239 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 2

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 118m²

Oppervlakte grond: 63m²

Bouwjaar: Onbekend

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Te renoveren

Kadastraal inkomen: € 369,00

EPC Unieke Code: 20220118-0002699591-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

615

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 2 slaapkamers, bureau/berging ruimte, kelder en kleine koer, waar reeds kan in gewoond, gelegen in een doodlopende straat te centrum Hoevenen, 2940 Stabroek vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, een natuurreservaat (Buynderbos) enz. en vlakbij de A12. De woning kan aan 1% i.p.v. 3% registratierechten worden aangekocht en dankzij een kachel, een uitermate krachtige verwarmingsbron, en de compacte kubus-vorm van de woning en dat deze reeds beschikt over dubbel glas en pvc schrijnwerk, dient er een pak minder hevig gestookt, wat de energiekosten reeds aanzienlijk helpt drukken. Hetgeen de woning U zo financieel zal helpen besparen op vlak van energie en verlaagde registratierechten in combinatie met subsidies, kan reeds worden ingezet voor de werken die nog dienen uitgevoerd. >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Woongebied

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: ja

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

Ruime gezinswoning met 2 slaapkamers, bureau/berging ruimte, kelder en kleine koer (±8,5m²) gelegen in een doodlopende straat te centrum Hoevenen, 2940 Stabroek vlakbij winkels, openbaar vervoer, scholen, een natuurreservaat (Buynderbos) enz. en vlakbij de A12.

Men komt de woning binnen via een inkomhal met gang met op de linkerkant de toegang tot een extra ruimte dewelke kan dienen als bureauruimte maar evenwel als berging of stalling voor de elektrische fiets. Rechts is er de toegang tot de leefruimte met houtkachel die verder door uitgeeft op de eetruimte met aansluitend een open keuken voorzien van toestellen als een gasvuur, oven, dampkap en ijskast.

Verder achter door via een kleine doorsteekruimte in de keuken kan met het gastentoilet bereiken. De eetruimte grenst aan een kleine koer tot dewelke men toegang heeft via een schuifpui. In de keuken is eveneens een berging aanwezig waar men ook de toegang tot de kelder kan terugvinden.

Via de trap in de inkomhal met gang kan men de 1ste verdieping bereiken, zo komt men uit in de nachthal dewelke toegang biedt tot 2 slaapkamers (één grote en één kleine) alsook de badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, toilet en badkamer/was-meubel alsook een handdoekradiator.

Er is een zolderruimte maar deze is niet begaanbaar noch meteen toegankelijk. De woning is onmiddellijk bewoonbaar maar dient wel nog verder afgewerkt daar het hier een door omstandigheden afgesprongen renovatieproject betreft. De woning wordt verwarmd op gas, de CV (condensatieketel) is altijd goed onderhouden geweest en er is zoals eerder reeds opgegeven in de beschrijving ook een kachel aanwezig.

1% i.p.v. 3% registratierechten

Sinds 1 januari 2022 moet je bij de aankoop van een woning 3 procent registratiebelasting betalen in plaats van de vroegere 6 procent. Koppel je aan die aankoop een ingrijpende energetische renovatie of ga je over tot een sloop en een energiezuinige heropbouw, dan zakt de registratiebelasting zelfs naar 1 procent. Je moet die intentie tot een ingrijpende energetische renovatie meteen laten opnemen in de notariële akte die bij de aankoop wordt opgemaakt. Contacteer ons voor meer info

Uitstekende woning die U helpt om de werken die nog dienen uitgevoerd te dragen/op te vangen terwijl U er al kan wonen/leven!?


Daar een kachel een uitermate krachtige verwarmingsbron is en omwille van de compacte kubus-vorm van de woning en daar deze reeds beschikt over dubbel glas en pvc schrijnwerk, dient er een pak minder hevig gestookt, hetgeen de energiekosten reeds aanzienlijk helpt drukken en daar komt nog eens bij dat hout financieel interessanter is dan gas. Dit maakt dat hetgeen de woning U zo financieel zal helpen besparen op vlak van energie reeds kan worden ingezet voor de werken die nog dienen uitgevoerd.

Diverse
Rustige gelegen doch overal vlakbij
Ruime gezinswoning
doodlopende straat
2 slaapkamers
Bureau/berging ruimte
CV op gas alsook kachel

>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Maandelijke betaling: €