Terug naar overzicht

Appartement te ESSEN - Molenheide 33

€ 229 000 Bereken lening en notaris kosten

Slaapkamers: 1

Badkamers: 1

Bewoonbare opp.: 83m²

Oppervlakte grond: Onbekend

Bouwjaar: 2005

Verwarming: CV op gas

Algemene staat: Direct bewoonbaar

Kadastraal inkomen: € 642,00

EPC Unieke Code: 20230125-0002791290-RES-1

EPC Waarde (kWh⁄m²):

159

Omschrijving

In het centrum van Essen vlakbij scholen, bus- en treinverbindingen en winkels is dit zeer ruim gelijkvloers appartement met één slaapkamer gelegen voorzien van een gezellige tuin van ca. 60 m². Een inkomhal, een ruime woonkamer met aaneensluitend een volledig ingerichte keuken met toestellen zoals kookvuur, ijskast, vaatwasser, enz..., een bergplaats met een aansluiting voor wasmachine en droger, een apart toilet met een handen wasser, ingerichte badkamer met ligbad en wastafelmeubel en één zeer ruime slaapkamer. Tevens beschikt het appartement over een tuin met terras en een ondergrondse staanplaats N° 22 dewelke bereikbaar is met de lift. Opbrengsteigendom: 3% netto huur rendement perfect haalbaar → >>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
Delen:

Routebeschrijving:

Route afdrukken

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning: neen

Bestemming: Nog niet aangevraagd

Dagvaarding: neen

Voorkooprecht: neen

Bouwvergunning: neen

Elektriciteitsattest: ja


Watertoets overstromingsgevoelig

Overstromingsgevoelig: neen

Afgebakende oeverzone: neen

Afgebakende overstromingsgebieden: neen

In het centrum van Essen vlakbij scholen, bus- en treinverbindingen en winkels is dit zeer ruim gelijkvloers appartement met één slaapkamer gelegen voorzien van een gezellige tuin van ca. 60 m².

Het appartement is gebouwd in 2005 en omvat op het gelijkvloers:

Een inkomhal, een ruime woonkamer met aaneensluitend een volledig ingerichte keuken met toestellen zoals kookvuur, ijskast, vaatwasser, enz..., een berging met een aansluiting voor wasmachine en droger, een apart toilet met een handen wasser, ingerichte badkamer met ligbad en wastafelmeubel en één zeer ruime slaapkamer (14m²).

Tevens beschikt het appartement over een tuin met terras en een ondergrondse staanplaats N° 22 dewelke bereikbaar is met de lift.

Opbrengsteigendom

Netto huur rendement van 3% perfect haalbaar → Contacteer ons voor meer info


Diverse

Gelijkvloersappartement

3% netto rendement

Overdekte staanplaats

Één ruime slaapkamer

Tuin met terras

Energiezuinig


>>> Contacteer ons vandaag nog voor meer info, een bezichtiging en/of een GRATIS vrijblijvende schatting van Uw eigendom! Wij zijn telefonisch 7/7 bereikbaar 03/667 77 95 <<<
  
Maandelijke betaling: €