Terug naar: Home - Nieuws - algemeen - Goed nieuws voor huizenverkopers: verkoopstyling loont

Goed nieuws voor huizenverkopers: verkoopstyling loont

algemeen

Goed nieuws voor huizenverkopers: verkoopstyling loont

Onderzoek heeft aangetoond dat het wel degelijk loont om te investeren in het "verkoop klaarmaken" van je woning door een styliste. "Het is namelijk als eigenaar bijna onmogelijk om objectief naar je eigen woning te kijken. Terwijl het voor een potentiële koper ontzettend belangrijk is om al bij een eerste indruk positief verrast te worden", aldus Trudy van der Veldt van Stoer & Stylish te Santpoort-Noord. "De foto's op bijvoorbeeld Funda.nl moeten al een dusdanig goede indruk geven, dat mensen zich uitgenodigd voelen het huis te komen bezichtigen".

In Amerika wordt al 95% van alle te koop staande woningen "gerestyled" en deze trend zal zich zeker in Nederland gaan voortzetten. Werd in ons land nog gemiddeld voor 249 euro geïnvesteerd in gedeeltelijke restyling, in de loop van 2009 nam het fenomeen een grote vlucht en besloten veel verkopers voor gemiddels 1025 euro huizen compleet te restylen.

Professionals spreken van een nieuwe trend die zoden aan de dijk zet: in de dagelijkse praktijk blijkt dat huizen die een totale restyling hebben ondergaan, aanmerkelijk sneller verkopen. Juist nu zoveel huizen te koop staan -soms wel zes per straat- is het van groot belang om onderscheidend te zijn. Een ervaren verkoopstyliste als Trudy van der Veldt van Stoer en Stylish kan al voor een paar honderd euro het verschil maken. Het is een investering die zich vrijwel altijd terugverdient.

Maar daar heb je wel de gedrevenheid, creativiteit en kennis van een styliste als Trudy van der Veldt van Stoer en Stylish voor nodig. Van der Veldt: "Ik kom altijd objectief een woning binnen en weet dan onmiddellijk door mijn expertise wat er nog moet gebeuren om de verkoop te bevorderen. Het gaat vaak om de vraag wat benadrukt moet worden en of er iets moet veranderen. Door een doelgerichte aanpak met restyling wordt een grotere groep potentiële kopers bereikt. Mijn motto is: "Met de juiste sfeer bereik je meer!".

calender14/01/2010 calender 12 comments
 
blog comments powered by Disqus